Vertrek uit Nederland

February 5, 2022

In twee weken tijd zijn we langs onze vrienden en familie gegaan om ze gedag te zeggen. Fijn om iedereen nog even te zien en kort bij te kletsen, voordat we op verlovingswereldreis (schijnt een nieuw woord te zijn) gaan. Een enkeling hebben we jammer genoeg niet kunnen zien in verband met tijdgebrek en/of coronaklachten. We hebben in ieder geval van iedereen lieve woorden en berichten mogen ontvangen. Een mengelmoes van ‘genieten’ en ‘doe voorzichtig’. Dat gaan we allebei zeker doen! Her en der is er bij het uitzwaaien een traantje weggepinkt, maar vooral goed geknuffeld.

Inpakken en wegwezen

Een dag voor vertrek hebben we de backpacks onder ietwat lichte stress volgeladen. Er kwamen nog wat dingen tussendoor, dus we hadden wat minder tijd voor het inpakken dan gehoopt. En dat heeft gevolgen gehad…

Maaike is er namelijk nu al achter dat ze dingen is vergeten. Iets voor de bescherming van haar cameralens en een klein handdoekje voor haar haar. Ik ben ook iets vergeten, namelijk een elektronisch apparaatje van de SNS bank die je nodig hebt als je grote bedragen wilt overboeken. Gelukkig niks essentieels, dus fingers crossed dat het daar bij blijft. Het komt wel mooi uit dat een goede vriendin van Maaike over een maand tegelijkertijd met ons op Curaçao is. Die gaan we virtueel lief aankijken en dan zal zij vast de vergeten spullen voor ons willen meenemen.

Cancun here we come

Bij nacht en ontij op Schiphol.

Met bijna goed ingepakte tassen zijn we zaterdagochtend ruim op tijd afgezet op Schiphol door de ouders van Maaike. Daar krijgen we de laatste knuffel die we voorlopig van het thuisfront zullen ontvangen.

Bij het inchecken komen we erachter dat we niet naast elkaar zitten in het vliegtuig. Balen, maar in het vliegtuig blijkt dat we niet de enige zijn. Het lijkt wel alsof in het hele vliegtuig stoelendans wordt gespeeld. Wij hebben in ieder geval (ook) gewonnen en hebben de hele vlucht (inclusief tussenstop op Cuba) naast elkaar kunnen zitten. Wel zo’n leuk begin van de wereldreis!

COMMENTS

  1. Anita says:

    Blij dat jullie met backpacks goed aan de overkant van de oceaan zijn aangekomen. Als de lijst met vergeten voorwerpen niet langer wordt, hebben jullie voortreffelijk ingepakt. Xxx

  2. Ria says:

    Mijn idee was al om de vergeten spullen via de vriendin 😜, richting jullie te bezorgen! Wat fijn dat die escape er is. Ik zie het lijstje wel tegemoet. Verder had ik van het afscheid nog wel een beetje last. Gelukkig een goede overtocht met een goede start! 😘

PLAATS JOUW REACTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

custom design BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© met van perlo